Elämäni eläimet

Milli:

Millin vauvakuva, vauva tuli kotiin! <3
Milli on mustavalkoinen maatiainen joka on erittäin seurallinen ja sosiaalinen tapaus. Sen elämän tehtävänä lienee minun miellyttämiseni päivästä toiseen, sekä lohduttaminen surun hetkellä. Tämä tytsy on syntynyt 2011 alkuvuodesta, olisikohan ollut joskus huhtikuun 20 päivän korvilla, jossain kauempaa Varsinais-Suomesta, ymmärtääkseni maatilalla. Hain  ensimmäisen itse hommaamani karvapyllyn Turun Nättinummesta 12.08.2011!Milli on ollut pienestä pitäen touhukas. Hän leikki pienenä mielellään kaikilla sille antamillani leluilla, varsinkin hiirillä. Myös vapa lelut ovat olleet vastustamattomia. Näin vanhempana tai Murun saapumisen jälkeen leikkiminen on vaihtunut enemmän painimiseen, kyllä tuo silti vielä leikkisästi tulee välillä jostain nurkan takaa hieman ohi juoksemalla leikkimään jos olen Murun kanssa leikkinyt, muutenhan sitä ei enää oikein leikitä kun pitää näyttää olevan niin aikuismaista kissiä pienemmän silmissä! Kuitenkin kahden tietyn lelun noutaminen on jostain syystä tuon mieleen niin paljon että joskus on tullut herättyä siihen että yöllä joku paisti kiikutettu luokse mikä sitten kivasti selän alla on painanut. :)


Stariloinnin jälkeen oli raukalla heikko olo. :(
Milli ei ole ihan mikä tahansa kissa, nimittäin tämä neiti osaa monta erilaista temppua! Käskyt istu, maahan, tassu, läpy, sekä seiso, eivät tuota hänelle juuri yhtään ongelmia, osaa tuo myös hypätä ylös sekä alas käskystä ja mennä vaikka renkaan läpi tai koppiinkin käskystä, kuitenkin ehkä eniten päänvaivaa tuottaa käsky kieriä paitsi sitten jos mamilla on hyvää ruokaa niin siihen viereen tullaan kerjäämään ruokaa niin johan aletaan kierimään! :D Osaahan tuo myös tietenkin luoksekin tulla huudettaessa vaikkei nyt välttämättä ihan käden ulottuville tule, mutta katsomaan kyllä tulee. Myös yleensä ovellekin tulee vastaan kun kotiin saavun. Seuraavaksi opeteltavaa käskyä ei ole vielä toistaiseksi keksitty että voi olla mahdollista että tulevaisuudessa vielä jtn lisää keksitään!


Rakkautta ensisilmäyksellä! <3

Muru:

Murun-karvaperse syntyi 1.11.2015 Paimiossa, kaverini äidin omakotitalolla, joka sijaitsee kaukana keskustan hälinästä. Vaaveja tuli mentyä katsomaan melko varhaisessa iässä, kuitenkin niin että oli silmät jo tietenkin auki ja puuhailivat jo omiaan että näki hieman niiden luonteitakin. Aluksi olin ajatellut vain ihailla kisuliinejä koska kissathan ovat niin söpöjä, kuka ei voisi olla rakastamasta sellaisia pieniä karvapalloja, varsinkaan Murun kaltaista!!
Raukka näyttää uitetulta rotalta.Murukkeli on myös maatiainen, mutta tiedetään sen perimässä olevan kuitenkin norjalaista metsäkissaa josta se onkin perinyt muunmuassa pitkää turkkia, meidän neidin pitkät pyllyvillat! <3 Ja tietenkin hieno kaulusturkki! Harjaa tuo näkeekin useammin kuin kylpyjä ettei menisi hieno turkki ihan takkuun vaikka vaikuttaa kyllä siltä ettei tämän neidin turkki välttämättä näyttäisi takkuun kovin helposti menevän.


Mitähän sitä tästä yksilöstä osaisi oikein muuta kertoa? Muru ja Milli tulevat hyvin juttuun keskenään, Milli pitää huolta siitä että Murun turkki olisi pesty ja yhteiset parkour-rallit pitkin kämppää on vähintäänkin päivittäinen tapahtuma. Muru ei vaikuta yhtä pätevältä oppimaan käskyjä kuin Milli, mutta osaa tuo sentään istua käskystä. Tuokin on seurallinen eläin joskaan ei yhtä lailla puhelias kuin Milli, eikä tuolta kyllä kauheasti ole koskaan ääntäkään oikein ulos päässyt (säälittävä pieni ääni). Sänkyyn tulee tämäkin mielellään kanssani nukkumaan ja peiton päälle tassuttelemaan kuten Millikin. Pieni ero näiden silittelyissä on ja sen huomaa parhaiten silittäessä. Milliä voi raahnutella mistä vain ja tyyliin miten vain mutta Murkku pitää eniten pyllyn/hännän silittelystä sekä päänupin paijailusta. :)


Mikä Murussa on erikoisinta on ehdottomasti tämän kiinnostus suihkuani kohtaan, tyyli juoda vesikupista taikka uida siinä ja kiikutella jos jonkin näköisiä leluja ja tavaroita uimaan juomakuppiin! Milloin siellä on pinni tai ponnari, hiiri taikka vapalelu, koskaan ei tiedä mitä sieltä löytyy, Milli varmaan iloinen kun ei ole toista kuppia mistä vettä juoda kun lelut siinä yhdessä ja ainoassa!
Muru myös leikkii mielellään yksin. Joskus se on mattorullaan kääriytyneenä leikkiensä lomassa, kaivautunut peiton alle tai muutoin viipottaa pitkin kämppää lelujen perässä ilman että sitä tarvitsee leikittää leikin alkamiseksi. Myös laaser lelu on osoittautunut erittäin kivaksi leluksi sekä tietty kaikki missä on sulkia! Hiirien hännät sekä sulat tuleekin tämän pikku riiviön syömiksi alta aika yksilön.Kira:

Kira on ensimmäinen varsinaisesti oma koirani. Se on 24.7.2018 syntynyt valkoinenpaimenkoira narttu, jonka hommasin ollessani Tokmannilla töissä.Muistoissa:

Tipsu & Rufus: (R.I.P.)


Tipsu sekä Rufus
Tipsu


Sasu & Haru: (R.I.P.)

Sasu
Haru
Pullaposki Sasu kuljetusboxissa matkalla kotiin!

Tosca: (R.I.P.)