Who am I?

Itsensä esitteleminen, mitä se on? Miten se tehdään? Mitä pitäisi kertoa ja kuinka paljon?

Nämä ovat kysymyksiä jotka ainakin minulle nousee heti ensimmäisenä mieleen. Pitääkö sitä tehdä listaus, jossa kerrotaan kaikki; ikä, nimi, asuinpaikka, synnynpaikka, milloin syntynyt, sisarukset, lemmikit, mitä kouluja ja missä niitä on käynyt ja ties mitä muuta?

Haluan tehdä jotain erilaista, jotain mikä tuntuu enemmän minulta itseltäni. En halua kulkea sulautuneena massaan, joten tässä teille esittely minusta itsestäni, kuitenkin ehkä hieman vältellen kertomasta teille liikaa. ;) (Ainoa asia mitä tässä voi olla liikaa, on kuvia! Ja niitä olisin voinut mielelläni laittaa paljon enemmänkin. ^^)
Minulla on 3 sisarta joista yksi on sisko. Minulla on isä, isäpuoli ja entinen isähahmo. "Sisarpuolpuoleja" minulla on 4. Ja jos eläisin satuhahmon elämää olisi minulla varmaan myös paha äitipuolikin, mutta kuten sanottu, en edes tunnusta isän naisystävää minkään näköiseksi äidin hahmoksi koska ei tuo ole minun eteeni mitään hyvää mielestäni tehnyt, en muista että olisi mitään kotitöitäkään koskaan isällä tehnyt! Suurimmaksi osaksi ollut tyyliin kaikkea sitä mistä en pidä tai mitä vihaan, valitan. Asun tällä hetkellä lemmikkieni kanssa joita minulla on 3 (kaksi kissaa sekä koira).En hae näiden kertomisella sympatiaa osakseni. Nämä asiat ovat niitä jotka ovat muokanneet minusta sen mitä olen. Matkan varrelle on mahtunut myös osakseni väkivaltaa, syrjintää, koulukiusaamista/kiusaamista ja mitähän muuta. Olen myös sairastanut masennusta jonka voisi kuulema sanoa suomalaisten kansansairaudeksi. Olen myös kärsinyt elämäni aikana monen monta vuotta uniongelmia joka edelleen on osana elämääni kuten on astmakin. Ja olen päässyt kokemaan myös burnoutin.


Ystävistä ja kavereista en ala kirjoittamaan mitään sillä sekin on yhtä vaikea ja varmaan vähintäänkin yhtä pitkä tarina kuin aikaisemmatkin. Minulle riittää että minulla on äitini jolle voin puhua mistä vain asioista ja sitten on joitain ystäviä sekä kavereille joiden kanssa myös jutella erinäisiä asioita. On myös asioita joita toivon ja haaveilen imissuhteiden saralla mutten niitä tässä kerro.


Olen syntynyt 1991 ja asun Varsinais-Suomessa.

Olen opiskellut eläintenhoitajaksi, vaihdoin alaa opiskellen miltein kokonaan automaalariksi ja sairastuttuani astmaan jouduin vaihtamaan alaa opiskellen visualistiksi.

Olen eläinrakas ihminen ja omistan 2 kissaa, sekä valkoisenpaimenkoiran.

Olen taiteellinen ihminen, pidän käsillä tekemisestä, kuten piirtämisestä ja pienistä näperrys projekteista/askartelusta. Tykkään tehdä myös erilaisia kampauksia ja meikkailla, oli kyse itsestä tai jonkun toisen päästä. :D
Harrastan mm. valokuvaamista ja laulamista. Tykkään lukea välillä kirjoja ja katsella toisinaan dokumentteja tai leffoja.


Olen aikoinani ollut hommissa mm. sikalassa, navetoissa, koulun fasaani- ja kauristarhalla, hevostalleilla (sekä 2. ratsu- että 1. ravitallilla), koulun hoitolalla/klinikalla, vanhainkodilla, Jusix autofiksaamolla, Cubuksessa, Tokmannilla, koulun markkinointi tiimissä, Muurlassa, Paimion kukkapalvelussa, FiloviHomella sekä Paimion kaupungilla ennakkoäänestyksessä vaalitoimitsijana.