torstai 18. elokuuta 2016

Vielä hetki aikaa

Yhtä jos toistakin lääkettä tuli
kipeänä aina popsittua.


Vielä on pieni hetki aikaa viettää työttömän elämää ennen kuin opinnot visualistiksi kutsuvat! Ikäväkseni sairastuin johonkin virukseen astmalääkärini puheiden mukaan, vastahan puolen vuotta olen terveenä ehtinyt olla. Sitä ennen siis tuli astmaan sairastumisen jälkeen sairasteltua vähän väliä jotain. Nyt pitää koittaa jaksaa vielä viimeiset voimanrippeet pusertaa että viikon saan pulkkaan ja kaikki tarvittavat sopimus paperit toimitettua ja täytettyä!



Mary Kayn tuotteet on ihania! <3
Tänään TYKS:ssä tökittiin ainakin 13 kertaa käsivartta allergiatestien muodossa joista eniten reagoi kissa sekä koira, näistähän jo tiedettiin minun olevan kissalle hieman allerginen. (Minähän en rakkaista karvaperseistäni luovu! Eikä kyllä onneksi tarvitsekaan kun niin pientä oiretta. ^^) Samaan käyntiin sisältyi myös astman perus seurailu; puhallus systeemit (spirometria ja typpimittaus) ja lääkärillä käynti. Ehdin tuon jälkeen piipahtamaan äidillä sen verran että söin ja taas matka jatkui, tällä kertaa Saloon työkkärin papereiden kera ja puhuttiin koska koulun alottaisin, valitettavasti kuitenkin näistä vastaava henkilö oli kuitenkin jo ehtinyt lähteä joten sovimme paperit jätettäväksi sinne ja sisko saa ne huomenna noutaa, samassa koulussa kun hänkin sitten käy.




Haru tykkää kiipeillä olkapäille.
Näin elokuussa on paljon juhlapäiviä, on omat, veljen, mummon sekä monen muun läheisen/tutun synttärit sekä äidin ja isäpuolen hääpäiväkin, ei siis ihan heti juhlat lopu! Tämä viikko on varsinkin ollut yhtä juhlaa, maanantaina haastattelun päätteeksi oltaisiin oltu valmiita heti kouluun ottamaan sekä isäpuolen nuoremman tytön synttärit, tiistaina olikin porukoiden hääpäivä ja Mary Kay tuotteeni saapuivat postissa, nyt keskiviikko olikin tuo TYKS käynti ja koulussa piipahdus, huomenna toimintakeskus apilaan piipahtamaan sekä vanhemman veljeni synttärit sekä perjantaina jos olisin terve lähtisin mummolaan joka näyttää tällähetkellä kyllä jäävän väliin mikä pistää harmittamaan. (Mummoni asuu siis Keravalla eli ei ole missään lyhyen matkan päässä.) 

Ensiviikolla onkin onneksi rauhallista! Jonain päivänä pitäisi sopia henkilökohtainen suunnitelma koululla ja torstaina piipahtaa risteilyllä ennen kuin koulu alkaa, siitä saakin sitten kivan startin kouluun!


Nenäliina paketti kainaloon, finrexiä naamariin (välillä myös hunaja teetä) ja relax! Siitä on minun iltani tehty elikoiden paijailun jälkeen.

PS. Jäi julkaiseminen nyt torstaille mutta tokkopa se mitään haittaa, mitään merkittävää ei ole tapahtunut ellei sitä lasketa ettei pää tahdo kääntyä enää suuntaan taikka toiseen. Muistakaahan pestä käsiä, aivastella/yskiä oikein! :)