sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vko 50 Muurlassa

13.12. Keskiviikko

Tapasin Annen, joka teki Leenan ja minun kanssa tilauksien lähetyksiä. Laitoin uusiin TT-viinilaseihin enarit pohjaan ja tein niille tilaa/paikat pöytään. Hain myös varastosta täyttönä vanhempaa viinilasia joka oli myymälästä ollut loppuja tein sillekin pöytään tilaa. Laitoin lisää kalentereita esille ja pistimme viikonlopun ohjelmasta lappuja myymälään. + asiakaspalvelua

14.12. Torstai

Tilauksien tekoa, aspaa (asiakaspalvelua), paketointia. Kahden pöydän tyhjennys joissa olleille tuotteille piti etsiä paikat. Toiseen Leena teki nordikin tuotteista esillepanon ja toiseen rakensimme Vappu Pimiä aiheisen esillelaiton kun Vappu oli tulossa myymälään antamaan nimikirjoituksia viikonloppuna. Tein arpalaatikon ja yhdelle asiakkaalle sellofaanipaketin leikkuulaudalle ja kynttilälle. Paikan sulkeminen, akssan lasku. Huomisen ja viikonopun ennakointia/suunnittelua.

15.12. Perjantai

Täyttö jonka jälkeen tilauksien tekoa joita tein varastonpuolella loppupäivän kun en ollut sillä hetkellä kykenevä asiakaspalveluun. Myös lähetysten teko onnistui näin paremmin kun ei ollut 3 henkilöä kassalla koheltamassa.

16.12. Lauantai

Vappupimiän päivä. Todella hyvät myynnit joten kiirettä piti kassalla ja asiakkaita todellakin riitti, välillä sai Heidikin tulla jeesailemaan minua ja Ellaa. Verkkokauppaa ei ehtinyt ollenkaan tekemään. Varastosta piti aina välillä käydä hakemassa lisää kaupanpäällisiä ja pitää huoli siitä että niitä riitti kokoajan asiakkaille.

17.12. Sunnuntai

Asiakas virtaa tuntui olevan aika tasaiseen tahtiin. En ehtinyt tehdä lähetyksiä. Hain vähän väliä kaupanpäällisiä lisää, aukailin niitä valmiita satseja. Eli koko päivä kassan takana asiakaspalvelua ja paketointia.