sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Viimeisiä viikkoja ja päivän vastuu

Viimeisen kolme viikon aikana en ole päivittänyt kuulumisia työssäoppimispaikastani. Jokainen päivä on itsessään erilainen, mutta kuitenkin tavallaan taas samalainen. Joka päivä myymälään astelee sekä uusia, että vakio asiakkaita joita palvelemme parhaamme mukaan.

Yhden päivän kuitenkin nostan näiden menneiden päivien yläpuolelle, nimittäin sen milloin olin yksin koko päivän myymälässä ja siitä vastuussa. Täysin yksin en nyt sentään kuitenkaan ollut, sillä Heidi oli yläkerrassa, mutta myymälän touhuista vastasin yksin koko päivän.

Aamulla tulin aikaisin availemaan myymälää, katsomaan että kassa oli paikoillaan ja päällä valmiina asiakkaita varten, kaikki valot ja kynttilät niinkuin niiden tulisi olla, oven aukaisu ja siihen liittyvät toimenkuvat.
Päivä kokonaisuudessaan oli suhteellisen hiljainen, eikä onnekseni haastavia asiakkaita koitunut osakseni. Tein kaikki mahdolliset tilaukset sekä muutaman Heidin tuoman lähetyksen ja taisi siellä jokin reklamaatiokin olla.
Päivän aikana kävin myös Muumi osastoa siivoamassa ja järjestelemässä parempaan uskoon ja vein vääriin paikkoihin eksyneitä viemässä niiden omille paikoilleen.
Tätä kaikkea siis asiakaspalvelun ohella.

Olin töissä sulkemiseen asti, mutta koska tuona päivänä meille saapui siivooja, niin minun ei tarvinnut kuitenkaan siivoamis puola lähteä harjoittamaan. Kuitnekin muita sulkemiseen liittyviä kuitnekin kuten musiikin sulkeminen ja kassan lasku. Heidi myöskin saapui alas auttamaan sulkemisessa ja auttoi varmistamaan kassaa tarvittaessa.
Päivä oli onnistunut mistä olin hyvin iloinen ja tyytyväinen itseeni. Olin myös kiitollinen siitä, että sain tämän vastuun jolla saatoin näyttää osaamistani.