perjantai 26. tammikuuta 2018

Muurlassa 2018, viikko 4

Viikkoni alkoi suuren kärryn tyhjentelyn merkeissä josta suurin osa tuotteista merkattiin ylös. Kyydissä oli myös paljon alennustuotteita sekä poistuneita tuotteita. Meille saapui myös Affarin sisustustavaroita joita Heidi kävi katselemassa sekä kokoamassa. Minä vastaavasti hoidin myymälää ja Heidin tuotua tuotteita ja kerrottua niiden hinnat kiinnitin niihin lappuja joihin kirjoitin kyseiset hinnat. Osaan tuotteista riitti hinnoittelijan tarrat. Keskustelimme yleisistä asioista sekä graafisesta näytöstä.

Leenan kanssa pääsimme aloittamaan seinähyllykköä Affarin tyynyjen kanssa jossa jälleen hyllyjen tyhjentelyä, pyyhkimistä sekä tuotteiden hakemista/laittoa. Ehdin tuolloinkin taas hintalappuja kiinnitellä osaan tuotteisiin ja kokoamaan yhteen kärryyn renkaat paikoilleen.

Ehdimme myös Leenan Kanssa käydä alennus pöytien luona jossa hän kertoi minulle tuotteiden hintoja ja minä hinnoittelijan kanssa lätkin tarroja menemään. Ehdimme siinä lomassa suunnitella, keskustella ja arvioidasekä pohtia/alustaa tulevaisuuden ja huomisen projektia.

Pääsin myös viikon aikana varastonpuolelle oppimaan uutta. Kiinnittelin kaksia erilaisia tarralappuja (joista toinen hologrammi) lähteviin pakkauksiin sekä taittelemaan pahvisia pakkauksia.

Koko viikon aikana oli suhteellisen paljon visu hommia kun sekä Leenan kanssa että itsenäisesti rakenneltiin ja vaihdeltiin pöytiä. Eniten muutoksia tuli Muumi pöytiin josta 2 vaihdettiin päittäin. 1 siivottiin ja loput 2 taas oli eri tuotteita. Pääsin myös tekemään pienen esillelaiton lasinvalmistuksesta kertovan julisteen alle.

Loppuviikosta siivoilin pitkän liudan kristallijalkalaseja joista löytyi myös yksilöitä joissa pieniä virheitä jotka laskettiin II-laatuun. Niihin laitoin hinnan hinnoittelijalle ja kirjasin näihin toisenlaadun merkin. Pöytien siivoilut/rakentamisen ohella tuli myös huomattua aika montakin tuotetta jotka olivat jossian kohtaa elämäänsä saaneet mm. kolhuja osakseen, mistä johtuen niitä nostin pois myynnistä.