maanantai 15. tammikuuta 2018

Muurlassa, vuoden 2018 toinen viikko

Viime viikon edestä tuntui tulevan täyttöä koska inventaarion loppu alkoi  jo häämötellä. Kärryjä siis riitti. Inventaario saatiin myös vihdoin ja viimein päätökseen kun kaiken maailman saippuat, kaula- ja rannekorut sekä kotisäkit saatiin laskeskeltua.

Kokonainen jouluseinämä meni uuteen uskoon kun pakkailin ensin kaikki joulu sälät kasaan mitkä olivat olleet viime viikon alennuksessa, muutamia tosin ei niin joulu maisia koristeita sekä kynttilöitä jätettiin jotka olivat siis ehkä enemmän kuitenkin talvisia. Näiden tilalle sitten tosiaankin sain itsenäisesti rakennella seinämä hyllyille mm. pop-up myymälöistä tulleilla tavaroilla/kynttilöillä uuden hyllystön mikä ei mitenkään hyvin erikoinen ole, kuitenkin jossain kohtaa tulee taas uutta sekä kevätkin alkaa pikkuhiljaa koittamaan jolloin talviset saa väistyä.

Tosiaan keräilin meidän joulu saarekkeen jonka ison pöydän sekä arkun siirtämisessä Heidi kävi minua auttamassa. Varastosta tuomiin isoihin pahvilaatikoihin keräilin mahdollisimman tiiviisti kaikki joulupallot, joulukoristeet, servetit sekä tonttu kynttilät. Myös kaiken maailman tonttu-ukot pääsivät lomalle myymälästä. Kyseisiin laatikoihin merkitsin, että niissä oli myymälän joulutavaroita ja vielä omaksi ilokseni piirtelin niihin hieman kuvia sisällä olevista asioista.

Koko viikon aikana tyhjentelin monta kärryllistä pop-up myymälöiden tavaroita jotka laskin ja kirjasin ylös myymälään tuoduiksi tavaroiksi sekä pääsin myös kirjaamaan ei myyntikelpoisia eli rikkinäisiä/viallisia tuoteita niiden omiin kirjanpito papereihin.

Opettajanikin kävi katsomassa ja keskustelemassa mm. näytöistä joita Muurlassa aijon suorittaa sekä kertoi vuoden vaihteessa tapahtuneista muutoksista. Keskustelimme myös ylityötunneistani joita oli kerääntynyt noin viikon työtuntien verran.

Tämän viikon aikana purimme myös lasten leikkipaikan siirtäen lapsille pienen piirrustuspöydän toiseen kohtaan. Palikat jotka olivat muodostaneet leikkialueen saivat uudet paikat ja Muumien takaseinä jonka kulmassa leikkipaikka oli ollut tarvitsi hieman muodon muutosta. Myöskin uudet Muumi Gobeliinit tulivat ja niitä laitoin esille rakennellen itsenäisesti esillelaittoa takaseinälle.

Ehdin kuluneella viikolla myös siivoilla kassalla joulupaperit pois sekä kaiken maailman pahvilaatikoita litistellä ja heitellä menemään. Myös pop-up myymälöistä tulleita papereita ja kuplia keräilin talteen pahvilaatikoihin jotka kiikuttelin välivarastoon ja joista osan myös Heidi sai käyttöönsä tehdessään joitain lähetyksiä.