perjantai 27. lokakuuta 2017

Työssäoppiminen markkinointi tiimissä loppusuoralla

Enää viikko jäljellä ja 3 näyttöä suoritettavana, sitten työssäoppimiseni koulun markkinointitiimissä on loppu. Teen näyttöinä asiakaslähtöisen valmistamisen intran etusivusta, kulttuurilähtöisen valmistamisen valokuvista sekä toteuttamisen suunnitelmana on laatia Suomi 100-juhlaan koulun liikuntasalin ulkonäkö ja sen toteutus projekti. Hieman ehkä pelottaa riittääkö aika ja onnistunko tässä kaikessa niin hyvin kuin haluaisin.

Tänään menen myös opettamaan blogin sekä instagramin käyttöä siivouspuolen opettajille ja tietenkin työstän samalla omia projektejani niin kutsutun esimieheni ollessa sairaana. Tämän ohella pitäisi saada toinen työssäoppimispaikka löydettyä viimeisille neljälle kuukaudelle jonka verran tätä koulua on enää käymättä, joten ei enää hirveän pitkään mene kun pitäisi paperit jo kouraan saada!
Viime aikoina sain myös loppuun vedettyä ala-julisteet joiden kanssa oli yllättävänkin paljon kaiken näköistä säätöä ja kohellusta. Avoimet ovet tulivat ja menivät ja näinä kahtena päivänä kiertelin niitä katsomassa ja kirjailemassa ylös huomioita sekä hyvässä että huonossa joista tein koosteen. Kamera oli myös matkassa mukana jolla räpsinkin jokusen otoksen.

Viikonloppuna ajattelin kotonani yrittää saada luotua pienimuotoisen kuvaus ympäristön elikoilleni jotta saisin maanantaille materiaalia tähän valokuvista tulevaan näyttöön ja tietenkin oma säätämisensä siinä tulee olemaan kun tulisi niitä kuvia omalta koneelta myöskin tikulle siirrellä jotta niitä voisi koulussa työstää. Odotan jälleen pahinta tapahtuvaksi, mutta tietenkin toivon että kaikki sujuisi hyvin.
Mikäli ensiviikosta selviän kunnialla voin hyvillä mielin lähteä poikaystäväni mukana kohti Ylivieskaa ja mennä paljuolemaan sekä saunomaan!

Pari päivää ennen ensilumia


Hyvää  syksyä! :)