keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Avoimet ovet!

Tänään ja huomenna (keskiviikko klo 8-17 ja torstaina 8-15) Salonseudun ammattiopistolla on avoimet ovet. Talossa on ollut melkoinen kuhina koko alku viikon verran (myös viime viikollakin valmistauduttu tähän hetkeen) ja metsäkuutio projektit vedettiin vauhdilla valmiiksi eilen. Huomenna onkin niiden pystytys Plaazaan. Kyseisestä projektista on tulossa myös bloggaus, jossa kerron tästä tarkemmin.

Avoimien ovien ensimmäinen ylös nousemus visualistin alalla tapahtui siinä yhteydessä kun tarkoitus oli tehdä julisteita, pinssejä sekä banneri. Näistä teimme planssit joista äänestettiin sitten paras joka toteutettiin avoimiin oviimme.
Siivosimme myös luokkamme ilmeen avoimiin oviin jossa jouduimme purkamaan rinkimme, jotta kuljettavuus luokassa sekä luokasta toiseen parani ja yleis ilme muuttui tilavammaksi. Myös aikaisemmin tehtyjä plansseja on pistetty esille sekä muutamia kuvia, pinssi kuljo jonka vieressä kyltti joka ilmaisee alamme.

Nyt avoimien ovien aikana meidät on jaettu pareihin jonka kanssa olemme joko aulassa tai luokassamme kertomassa meistä visualisteista. Meillä on oikein upeat keltaiset SOS pinssit ja mikki jossa myös tämä meidän hieno sos pinssi tikun ja mikin päässä, lol. Ja hienosti siitä loppui patteritkin kesken kun opettajat olivat kahvilla.
Omana parinani ei ole tiimiläiseni vaan henkilö jonka kanssa en ole aijemmin tehnyt yhteistyötä, myös viimehetken muutoksista johtuen tämä parini on toisesta osiosta pois jolloin tilalle sitten tulee ainakin toivonmukaan joku muu tuuraaja.

Avoimien ovien ajaksi meille annettiin myös jälleen tehtäviä joista löytyy myös bloggaus tehtävä liittyen mihin muuhunkaan kuin trendeihin!