maanantai 31. lokakuuta 2016

Verkkomarkkinointi

Mitä sitä verkkomarkkinoinnista voisi oikein kertoa. Ensimmäisenä se tuo ainakin mieleen mainokset. Kaikki nämä klikkaa tästä, saat tämän nyt tähän hintaan, nyt kun ostat tämän niin saat tuon kaupanpäälle, rajoitettu erä tuotteita tähän hintaan taikka jotain muuta vastaavaa. (Facebook mainoksia täynnä.)

Luennolla puhuttiin myös näkyvyydestä googlessa. Että oman kotisivun olisi hyvä olla helposti löydettävissä sen kautta ja tuotteetkin olisi siihen yhtenevät. Kuitenkin googlesta mainittiin myös tämä että kun teet haun se antaa yleensä ensimmäiseksi sekä sivupalkkiin jotain ihan muuta kuin haettua sillä nämä ovat maksaneet tästä mainostuksestaan ollakseen missä tahansa haussa näkyvissä.

Kotisivujen rakenteen ja ulkonäön puitteista myöskin puhuttiin. Tämän tulisi olla helppo ja yksinkertainen sekä tietenkin käyttäjä ystävällinen. Myös maksu menetelmistä puhuttiin ja tärkeänä myös pidetään että kulut sisällytetään tuotteen hintaan jossa mainostetaan ettet joudu tuotteen hinnan päälle vielä maksamaan toimituskuluja ja mikäli joudut niin tulee tästä selkeästi olla ilmoitettu tai se rikkoo jotain lainsäädäntöä. (Näin ainakin ymmärsin)