sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Mitä opin markkinointitiimissä?

Loppu koosteena voisin hieman miettiä mitä kaikkea pääsin ja ehdin tehdä koulun markkinointitiimissä. Pääsin laatimaan asiakkaille jotka postituslistoilta löytyi erinäköisiä mainoksia mm. mitä opintoja meillä on alkamassa tai jtn aamukahvi tai muita tilaisuuksia. Pääsin myös tekemään, liittämään ja muokkaamaan näitä listoja jossa käytimme exeliä. Postitus siis tuli tutuksi eikä tässä ollut mielestäni oikeastaan mitään hankalaa. Jokainen posti kävi aina jonkun tarkistuksesta ennen kuin ne lähetin.

Pääsin myös keskiviikko aamuisin järjestettäviin aamupalavereihin joissa puitiin erinäköisiä asioita ja sovittiin tärkeitä juttuja jne. Näiden alussa meillä oli myös välillä mm. hengitysharjoitus ja mukavat kortit joissa luki jokin juttu ja oli kuva, tästä piti jonkin näköinen asia itseensä liittyen kertoa ja avata toisille aj tietenkin positiivisessa mielessä.

Kävin myös hankkeen kokouksessa, sekä jossain toisessakin mutten muista enää mikä tämä oli.

Tein myös itsenäisesti koulun facebooks sivuille viikoittain viikon ruokalistan käyttäen illustraattoria sekä photoshopia. Sekä tein välillä muitakin päivityksiä.

Kävin haastattelemassa yhtä visualisti opiskelijaa josta teimme opiskelija tarinan koulumme sivuille sekä tietenkin kuvasin hänet. Kävin myös visualisti luokassa osallisena pienimuotoiseen Suomi 100 tempaukseen missä maisteltiin suomalaisia tuttuja makeita ja suolaisia kuten leipäjuustoa ja lakkahilloa sekä heidän ohjelmanumeronsakin näin tehden tästä koosteen facebookiin. (+kuvia)
Kävin myös avointen ovien aikana kiertämässä koulussa katselemassa ja kuuntelemassa esityksia kirjaten ja kuvaten ylös asioita joistasitten taas kirjoitin pihtaaksi korkeammalle taholle.
Kävin matkailupäivilläkin piipahtamassa katsomassa Hannan kanssa mikä siellä oli meininki ja mitähän muuta.

Instagramiinkin olen jonkin verran ottanut kuvia käyttäen iPadia.

Työpisteeni oli eritäin kiva/mukava oma pieni rauhallinen soppi. Herkojani raastoi enimmikseen aulassa tuolien jalkojen raastaminen pitkin lattioita sekä rakkaan ahkeran huokailijamme huokaukset joita välillä naureskelin, kuka huokaa alle 10m matkan aikana 3 kertaa? Tämä huokailu jäi välillä minullekin päälle niin että kotona huokailin ja sitä sitten poikaystävä ihmetteli. (Tiedän olevani neuroottinen joidenkin äänten suhteen joten koitin näitä minua häiritseviä ääniä peittää korvatulpilla sekä kuuntelemalla radiota/musiikkia napit korvilla.) Harmittelen hieman koneen toimimista (takkuili ja ohjelmat eivät tahtoneet vastailla ja gromenkin kanssa oli ongelmia eikä piirrustuspöytäkään toiminut oikealla tavalla ja aina olisi pitänyt olla tietojenhallintayhteisöön yhteyksissä..ja koulun fonttien takia pitikin sieltä pyytää fonttien asennusta kyseiselle koneelle..).

Viimeisimpänä muttei yhtään vähäisimpänä tulikin mieleeni tämä turvaoppaan päivityksen alaiset asiat. Turvaoppaaseemme uudistettiin turva-alueet ja tätä entistä opasta päivitinkin AI:n kanssa.

Paljon olisi varmaan voinut nopeammin pystyä eteenpäin asioita työstämään mikäli koneessa olisi ollut piirtolevy/-pöytä jonka kanssa olisi sujunut moni asia itseltäni tehokkaammin vanhan piirtolevyn omistajana.

Olen todella kiitollinen kaikesta kokemuksesta mitä tämän myötäolen saanut ja kiitollinen mukavasta työympäristöstä jossa oli mukava olla osallisena! Ihan mahtavaa porukkaa!


Pakko näin loppuun vielä laittaa kuva kassin sisällöstä jonka sain ikäänkuin jäähyväislahjana (kiitoksena työpanoksestani). Olen super innoissani varsinkin tästä mustasta lehtiöstäjonka sulkijana on magneettinen USB-tikku!! Vähänkö kähee!
Kuorrutetut mantelit menivät yhdessähujauksessa kun olivat niin hyviä sekä suklaakin on jo syöty. Koulun kynästä myös tykkään sillä tuolla on hyvä kirjoitella ja skrabakin tuli tarpeeseen! Myös kannellinen kuppi tuli käyttöön aamukahveille (vaikken niitä sinällään pahemmin harrastakkaan muutakuin toiveenani herätä aamuisin) ja purkkapakettikin on kiva pieni ja helppo sujauttaa mukaan vaikka laukkuun. Oli kyllä todella kivaja hauska setti!
Olin odottanut ehkä jtn pientä kierrelehtiötä tai muistiota kuin Hanna taisi avoimien ovien aikana jtn sellaisesta mainita kun annoin hänelle vihostani sivuja. :D

Mutta eipä siinä mitään. Nyt ensi maanantaista eli 6.11. alkaen aloitan 4kk kestävän työssäoppimiseni Muurlan lasin tehtaanmyymälässä josta yhden näytön suoritan. Odotan innolla joulu korosteluita ja esillepanoja. Olihan liike upean näköinen minun sinne ensikertaa viime viikolla astuessanikin, mutta mitä se sitten enää on! :) Kohti uusia seikkailuja ja kokemuksia siis! Innolla oppimaan lisää! :)


PS. Jatkossaa kirjoitan viikkoblogauksen tekemästäni Muurlassa! ;)